Vertaisverkko.comLähetä palautetta
ETUSIVU TIETO- TURVA RIPPAUS JA POLTTO VIDEO JA AUDIO KUVAN- KÄSITTELY SELAIMET, IRC-, SÄHKÖPOSTI TOIMISTO- OHJELMAT LINKIT SEKALAISET SIVUT
Tietosuojakäytäntö  

Lisäjuttuja selaimeen (Add-ons)

    Mainokset / Advertisements


Sandboxie

Ohjelma mahdollistaa internet-selaimen tai minkä tahansa muun ohjelman käytön sandbox-ympäristössä niin, että kaikki tietokoneella tehtyjen toimintojen jäljet voidaan muuttaa ennalleen eli poistaa jos tarvetta on. Eli esimerkiksi kaikki nettisurffailun jäljet, muutokset selaimessa ja rekisterissä, koneelle päässeet virukset, evästeet, ladatut tiedostot, käytetyt ja avatut tiedostot ja muut tietokoneen käytön jäljet voidaan jälkeenpäin deletoida.

Arvosana: 4/5
ForecastFox

Lisälaajennus Firefox-selaimeen, joka näyttää tämän hetkisen sään ja pari päivää eteenpäin. Pienet kuvakkeet asentuvat selaimen alapalkkiin oikealle ja informatiiviset säätiedot tulee näkyviin viemällä hiiren kuvakkeiden päälle. Lisäpalikan asennusvaiheessa tulee määritellä missä päin maailmaa asuu, jotta sovellus osaa näyttää paikallissään. Mukava ja huomaamaton lisäosa Firefoxiin.

Paljon muita lisäosia ja laajennuksia Firefoxiin löytyy täältä: https://addons.mozilla.org/fi/firefox.

Arvosana: 4/5
AI RoboForm

Ohjelma on täyttää automaattisesti web-lomakkeet ja muistaa eri nettipalvelujen kirjautumistunnukset ja salasanat. AI RoboForm sopii erityisen hyvin ihmisille, jotka usein kirjautuvat eri web-palveluihin sisään. Ohjelma muistaa kerran syötetyt tiedot ja muistaa ne jatkossa, ei tarvitse kuin painaa "Fill Forms" painiketta ja lomake täyttyy oikeilla tiedoilla. AI RoboForm toimii nopeasti ja mikä tärkeintä, osaa täyttää lomakekentät oikein.

Arvosana: 4½/5


SiteAdvisor

Turvallisuussovellus Firefoxiin tai Internet Exploreriin. Ohjelma auttaa tunnistamaan mitkä sivustot sisältävät tai joissa on linkkejä spyware, adware, spam, virus, selainpohjaiset hyökkäykset, phishing tai muihin ikävyyksiin. SiteAdvisor perustuu valtavaan tietokantaan, jossa on tallennettuna tiedot yli 100 000 haittaohjelmasta. Ohjelma tarkkailee yli 90%:a maailman internet-liikenteestä. SiteAdvisor osaa näyttää mitkä hakukoneen löytämät sivut ovat turvallisia ja mitkä eivät. Jos ohjelma ilmoittaa jonkin sivun sisältävän käyttäjälle haitallisia sovelluksia, tästä sivusta voi lukea yksityiskohtaiset tiedot mitä haittaohjelmia tms sivu sisältää. SiteAdvisorin ilmoittamat haittasivujen tiedot ei perustu olettamuksiin, vaan tiedot ovat todellista analysoitua tietoa.

Arvosana: 4½/5


Pix2Fone

Internet Explorerissa ja Firefoxissa erinomaisesti toimiva sovellus, jonka avulla voidaan lähettää kuvia kännykkään. Nämä lähetettävät kuvat voivat olla käytössä taustakuvina, työpöytäkuvina, logoina tai näytönsäästäjinä. Mikä tahansa netissä oleva kuva voidaan lähettää klikkaamalla oikealla hiiren painikkeella kuvan päällä ja valitsemalla `Save Picture to Mobile Phone` ja seuraten ohjeita kuvan lähettämisessä. Ensi kertaa käytettäessä ohjelma kysyy mihin kännykkämalliin kuvia lähetellään. Pix2Fone tukee kaikkia suosittuja puhelinmalleja kuten Sanyota, Ericsonia, Nokiaa, Motorolaa ja monia muita.

Arvosana: 4/5

Google Toolbar

Googlen työkalurivilisäosa. Sisältää suoran pääsyn Googlen hakuun, popup-tappajan, sivurankkaustyökalun, lomaketäyttäjän, tarkat sivujen tiedot. Osaa korostaa haetut sanat sivuilla, jonka ansiosta haettu tieto osuu silmään nopeammin. Google Toolbar toimii selaimissa kuten Firefox, Internet Explorer, MyIE2, AvantBrowser jne.

Arvosana: 4½/5