Vertaisverkko.comLähetä palautetta
ETUSIVU TIETO- TURVA RIPPAUS JA POLTTO VIDEO JA AUDIO KUVAN- KÄSITTELY SELAIMET, IRC-, SÄHKÖPOSTI TOIMISTO- OHJELMAT LINKIT SEKALAISET SIVUT
Tietosuojakäytäntö  

Multimediatiedostojen konvertointiohjelmat

    Mainokset / Advertisements


Blaze Media Pro

Helppokäyttöinen ja monipuolinen eri multimediatiedostojen konvertointiohjelma. Ohjelma toimii myös CD-rippaajana (video: VCD/SVCD/DVD) ja poltto-ohjelmana CD/DVD:lle. Ohjelmalla voi muokata, nauhoittaa, toistaa ja konvertoida audioformaatteja toiseen sekä toistaa videota ja konvertoida videodataa toiseen formaattiin jne. Tuettuja konvertoitavia formaatteja on mm. CD, MP3, WMA, WAV, OGG, AVI, MPEG-1, MPEG-2, WMV, ASF. Ohjelmalla voi myös editoida ja nauhoittaa ääntä analogisista lähteistä kuten kasettisoittimesta, puhelinlinjalta tai TV:sta. Ohjelmaa ei voi käyttää ilmaiseksi koekäyttöajan jälkeen.

Arvosana: 5/5
ContextConvert Pro

Ohjelmalla onnistuu lähes kaikkien audio, video tai kuvatiedostojen konvertoiminen toiseen ko. mediatyypin formaattiin. ContextConvert Pro on hyvin mukautettavissa oleva ohjelma ja sisältää paljon eri säädettäviä asetuksia, jos siihen jostain syystä on tarvetta (taajuus, bitrate, AVI codecit, MPEG tyyppiset WMV profiilit, kuvanlaatu, värisäädöt jne). Kuvaformaatteja on kymmeniä, joita voi konvertoida yhdestä toiseen, audiodataa voi konvertoida näiden välillä: MP3, CDA, WMA, OGG, ja WAV, videodataa taas AVI, MPEG-1, MPEG-2, WMV, ja ASF formaattien välillä. Ohjelmaa ei voi käyttää ilmaiseksi koekäyttöajan jälkeen.

Arvosana: 4½/5
Konvertor

Multimedian toisto- ja konvertointiohjelma. Ohjelmalla on mahdollista konvertoida yli tuhat kuva-, animaatio-, audio-, video- ja tekstiformaattia toiseen formaattiin helposti ja nopeasti. Konvertor on integroitu Windows Exploreriin ja "Convert"-toiminnon voi valita näppärästi oikealla hiiren painikkeella. Ohjelmassa on myös monia hyödyllisiä pienempiä aputoimintoja, kuten esimerkiksi tiedostojen hallintatyökalu. Ohjelmaa ei voi käyttää ilmaiseksi koekäyttöajan jälkeen.

Arvosana: 4/5