Vertaisverkko.comLähetä palautetta
ETUSIVU TIETO- TURVA RIPPAUS JA POLTTO VIDEO JA AUDIO KUVAN- KÄSITTELY SELAIMET, IRC-, SÄHKÖPOSTI TOIMISTO- OHJELMAT LINKIT SEKALAISET SIVUT
Tietosuojakäytäntö  

CD- ja DVD-poltto-ohjelmat

    Mainokset / Advertisements


Feurio!

Ohjelmalla voi polttaa, kopioida ja editoida musiikki-CD levyjä. Ohjelmassa on myös integroitu CD-soitin ja kansien tulostustoiminto. Feurio! tukee mm. MP3, WAV ja CUE-tiedostoformaatteja. Esimerkiksi MP3-tiedostoista voi tehdä normaleissa CD-soittimissa toimivan musiikki-CD:n. Ohjelma on tehokas ja nopea ja sisältää paljon erilaisia CD-levyn ja aseman testaustoimintoja. Ohjelma on shareware, eroa maksulliseen CD-versioon ei ole.

Arvosana: 5/5


CopyToDVD

CopyToDVD:lla voidaan polttaa kopiot CD- ja DVD-levyistä. Ohjelma toimii hyvin erilaisten CD- ja DVD-asemien (CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM, DVD+R DL, DVD-R DL) kanssa, se on helppokäyttöinen ja sillä voi myös polttaa CD-soittimessa toistettava musiikki-CD MP3-tiedostoista. CopyToDVD käyttää fiksua data-analysointimenetelmää, joka takaa laadukkaan kopion mm. audio-CD:stä tai DVD-videosta. Ohjelmaa ei voi käyttää ilmaiseksi koekäyttöajan jälkeen.

Arvosana: 4/5
CloneCD

CloneCD tekee erinomaisen 1:1 kopion kopiosuojatusta tai suojaamattomasta CD- tai DVD-levystä. Ohjelmaa on todella helppo käyttää ja siinä on miellyttävä käyttöliittymä. Kopiosuojatut elokuva DVD:t voidaan kopioida vain AnyDVD:n kanssa. Ohjelma tukee myös tiedostomuotoja kuten .iso ja .udf ja kopioi myös levyt, jotka sisältävät SafeDisc 3 kopiointiestojärjestelmän. CloneCD oli ensimmäinen kopiointiin tarkoitettu ohjelma joka käytti RAW-tekniikkaa. Kopioi myös tavallisten DVD-levyjen lisäksi DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD+R Dual Layer ja DVD-RAM -levyt. Ohjelmaa ei voi käyttää ilmaiseksi koekäyttöajan jälkeen.

Arvosana: 5/5
CDBurnerXP Pro

Helppokäyttöinen CD/DVD poltto-ohjelma, joka osaa kirjoittaa CD-R ja CD-RW levyille. Ohjelma osaa myös kirjoittaa levyjä suoraan ISO image-tiedostosta ja tallentaa sen ISO image-tiedostoksi (*.iso). CDBurnerXP Prolle voi polttaa audio-CD:itä ja se tukee Burn-Proof teknologiaa, monisessiolevyjä jne. Muita ominaisuuksia on mm. WAV-tiedostojen normalisointi, MP3-tiedostojen encoodaus. Ohjelma ei vaadi ASPIa jos sitä käyttää Windows NT/2000/XP-käyttöjärjestelmissä. Ilmainen.

Arvosana: 4/5


DeepBurner

CD/DVD poltto-ohjelma, jolla voidaan tehdä data-CD:itä, bootti-CD:itä ja Audio-CD:itä ja data-DVD-levyjä. Ohjelmalla voidaan polttaa ISO image-tiedostoja, luoda niitä ja tehdä CD/DVD-kansia yms. Ohjelma on selkeä käyttää ja tukee drag & drop toimintoja. DeepBurner tukee kaikkia normaaleja formaatteja CD/DVD:lle kirjoittamista varten ja pitäisi toimia IDE (Atapi), SCSI, USB ja FireWare CDR/W DVD/RAM liitäntöjen ja asemien kanssa. Ilmainen.

Arvosana: 4/5