Vertaisverkko.comLähetä palautetta
ETUSIVU TIETO- TURVA RIPPAUS JA POLTTO VIDEO JA AUDIO KUVAN- KÄSITTELY SELAIMET, IRC-, SÄHKÖPOSTI TOIMISTO- OHJELMAT LINKIT SEKALAISET SIVUT
Tietosuojakäytäntö  

Virustorjuntaohjelmat

    Mainokset / Advertisements


AVG Antivirus

AVG Antivirus sisältää ne tärkeimmät ominaisuudet, jotka ovat mukana useissa kaupallisissa virustorjuntaohjelmissa. Ohjelmaa voi käyttää ilmaiseksi kotikoneessa. Ilmainen rekisteröinti vaaditaan mm. päivitysten hakemiseksi netistä. Ohjelma on selkeä ja yksinkertainen käyttää, oletusasetukset riittävät mainiosti. Ohjelman päivitys uusimpien viruksien varalta tapahtuu automaattisesti. Virustorjunta on reaaliaikainen, eli ohjelma pyörii koko ajan taustalla huomaamattomasti, mutta ilmoittaa jos jokin virus yrittää tunkeutua järjestelmään. AVG Antivirus on integroitu Outlook-sähköpostiohjelmaan niin että se huomaa virukset lähtevän tai tulevan postin mukana. Käyttöjärjestelmät: Windows.

AVG Antivirus saa arvosanan: 4½/5


AntiVir PE

AntiVir PE (Personal Edition) tarjoaa tehokkaan suojan viruksia vastaan ja se on tarkoitettu yksityiseen kotikäyttöön. Ohjelman tietokannassa on tiedot yli 50 tuhannesta viruksesta ja Internet-Update Wizardin avulla tiedot on helppo päivittää aina tarvittaessa ajan tasalle. Virus Guard tutkii automaattisesti taustalla tiedostonsiirtoja (esimerkiksi imuroitaessa tiedostoja netistä) ja ilmoittaa saastuneista tiedostoista. Tiedostoskannaus löytää ja poistaa myös aikaisemmin tuntemattomat makrovirukset. Käyttöjärjestelmät: Windows 95/98/Me & NT/2000/XP.

AntiVir PE saa arvosanan: 4/5


avast! Home Edition

avast! Home Edition on täydellinen anti-virus sovellus, joka on ilmainen yksityiskäytössä. Se sisältää virusskannerin kahdella eri käyttöliittymällä: yksinkertaisempi aloittelijoille ja kehittyneempi kokeneille käyttäjille. Ohjelma sisältää myös Standard Shieldin, joka torjuu suoritettavia ja avautuvia malware ohjelmia. avast!:ssa on kiinteänä e-mail skanneri, joka tutkii lähtevät ja tulevat viestit virusten varalta. Ohjelman mukana tulee erikoisnäytönsäästäjä, joka menee päälle normaalin näytönsäästäjän tavoin silloin kun kone ei ole käytössä. avast!:n näytönsäästäjä aktivoi virustutkan joka alkaa skannata konetta virusten varalta. Ohjelmapäivityksen voi hoitaa manuaalisesti tai automaattisesti säännöllisin väliajoin. Ohjelmasta voi imuroida 60 päivän demoversion, jonka jälkeen voit jatkaa ohjelman käyttöä normaalisti kunhan suoritat ilmaisen rekisteröinnin. Käyttöjärjestelmät: Win9x/ME/2000/XP.

avast! Home Edition saa arvosanan: 4½/5

Muita ilmaisia virustorjuntaohjelmia:

ClamAV For Windows
BitDefender Free Edition
F-Prot Antivirus for DOS
BitDefender Free Edition for MS DOS
AntiOpaserv Removal Tool
ScripTrap
HandyBits
VCatch